TIVAT (STANOVI, PLACEVI)

  TIV-S1 - STAN - Prodaja - Apartmansko naselje, apartman u objektu A površine 46,01m2. Nalazi se na prvom spratu u ravni mora. Apartman ima svoju plažu, svoj parking, svoj bazen, interfon na ulaznoj kapiji - apartmansko naselje je ograđen kompleks kao i plaža - svaka soba je klimatizovana - parket je bambusov - apartmani su urađeni građevinski po svim standardima gradjena i prodaju se bez stvari.  

  TIV-S2 - STAN - Prodaja - Apartmansko naselje, apartman u objektu B površine 52,98m2. Nalazi se u prizemlju. Apartman ima svoju plažu, svoj parking, svoj bazen, interfon na ulaznoj kapiji - apartmansko naselje je ograđen kompleks kao i plaža - svaka soba je klimatizovana - parket je bambusov - apartmani su urađeni građevinski po svim standardima gradjena i prodaju se bez stvari.  

  TIV-S3 - STAN - Prodaja - Apartmansko naselje, apartman u objektu B površine 88m2. Nalazi se u prizemlju. Ima 2 spavaće sobe, 2 kupatila, dnevna soba, trpezarija, hodnik. Apartman ima svoju plažu, svoj parking, svoj bazen, interfon na ulaznoj kapiji - apartmansko naselje je ograđen kompleks kao i plaža - svaka soba je klimatizovana - parket je bambusov - apartmani su urađeni građevinski po svim standardima gradjena i prodaju se bez stvari.  

  TIV-P1 - PLAC - Prodaja - Tivat - Đuraševići - prodaje se plac površine 327m2. Na placu je započeta kuća 11x10m. Terasa široka 2,5m. Asvaltni put do kuće.   
Copyright ® 2008 advokatbudva.com